Spring naar content

Easyflex | Oosterhout

Easyflex (29)_16276263219826

Hoe zorg ik voor een unieke werkomgeving?

Easyflex biedt betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software gericht op processen in de flexbranche.De wens: Easyflex wilde afstappen van de huidige huisstijl kleuren paars en blauw aangezien dit nogal felle kleuren waren en het tijd was voor vernieuwing.In samenwerking met Sander van Sambeek van Oomen Architecten hebben we het interieur mogen verzorgen. Naar aanleiding van zijn input hebben we voor Easyflex een moodboard ontworpen met een geheel nieuwe stijl, namelijk Scandinavisch 2.0: fris, tijdloos en een natuurlijke uitstraling met een light industrial touch.

Over de kantoorinrichting van Easyflex

De natuur hebben we van buiten naar binnen gehaald. Daarbij hebben we bewust gekozen voor het prikkelen van de zintuigen. De natuur kan je als ware binnen voelen door items zoals het speciale behang met reliëf en moswanden.

Het industriële aspect geeft het ontwerp een stoere maar toch ook warme uitstraling. Door het gebruik van massief hout en zwarte metalen details krijgt het kantoor een strakke en luxe uitstraling. De dynamiek in het bedrijf wordt onderstreept door het gebruik van ton sur ton tinten blauw en groen. Deze kleuren geven meer sfeer en zorgen voor leven in de ruimte. In combinatie met de industriële touch een waardevolle toevoeging.

Verlichting en beplanting in mooie duurzame plantenpotten maken het tot een mooi geheel. De Secto lampen komen mooi tot zijn recht in de hoge entree. Voor de vergaderruimtes is gekozen voor stijlvol meubilair met comfort.

De trap is multifunctioneel ingezet door een zitgedeelte toe te voegen, tevens functioneert dit als conferentieruimte. Door het verschil in hoogte heeft men goed zicht op de spreker of het ‘podium’. Ook in deze ruimte accentueert de verlichting de mooie lichtinval en hoogte van het plafond.

In de lunch/ ontspanningsruimte pronken de stoelen van Vitra en kan men ook hoog zitten aan de speelse wandplekken.

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?

Van artikelen naar volledige projecten

Hier zijn we trots op

Vermetten | Tilburg

Vermetten is een accountants- en adviesbureau met circa 200 professionals die zich met passie inzetten voor hun klanten. Het is een Brabantse onderneming met diverse vestigingen in Noord-Brabant. De werksfeer binnen Vermetten wordt beschreven als open en informeel.Voor het interieurontwerp van de vestiging in Tilburg is transparantie een belangrijke leidraad. Omdat deze vestiging is ontstaan na het samenvoegen van diverse locaties was het van belang dat bij de begane grond herkenbaarheid en warmte centraal staat. Bij de 1e en 2e etage is gebruik gemaakt van een natuurlijk en open karakter waardoor je transparantie creëert en daarmee de samenwerking tussen collega’s bevorderd.
Gemeente Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand | Kaatsheuvel

We zijn trots op het resultaat van dit project met de gemeente Loon op Zand, waarbij we hebben samengewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van een hybride kantoorconcept binnen Het Klavier te Kaatsheuvel.

Bij All Office Van den Corput streven we ernaar om flexibele, dienstverlenende en vernieuwende oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit project was daar geen uitzondering op. We hebben nauw samengewerkt met de gemeente om op doordachte plaatsen binnen het gemeentehuis diverse focus booths te plaatsen. Daarnaast hebben we een reserveringsapp geïmplementeerd, zodat medewerkers gemakkelijk een werkplek kunnen reserveren die past bij de aard van hun werkzaamheden.

Islamitische Basisschool El Feth | Bergen op Zoom

In nauwe samenwerking met de Islamitische basisschool El Feth hebben we een mooi project mogen realiseren. Dit project vertegenwoordigt een prachtig voorbeeld van onze toewijding aan kwalitatieve, creatieve en functionele inrichting.Samen met de schoolleiding en de projectcoördinator hebben we intensief nagedacht over hoe het nieuwbouwgedeelte van de school het beste kon worden ingericht om aan de specifieke behoeften en wensen van de school te voldoen. Dit creatieve proces resulteerde in zorgvuldig ontworpen 2D- en 3D-tekeningen, die de visie van de school voor de nieuwe ruimtes tot leven brachten.

Libra Zorggroep | Eindhoven

Libra revalidatie & audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding voor mensen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Met locaties in Weert, Eindhoven, Tilburg en Breda dragen zij bij aan een optimale kwaliteit van leven in het Zuiden van Nederland.‘Samen het verschil maken’ is wat Libra en All Office van den Corput met elkaar gemeen hebben. De koers van Libra als organisatie richt zich op wát zij doen: medische specialisatie revalidatie en audiologie, en hóe zij dat doen, namelijk met mensgerichte zorg.De wens: Een klant het gevoel geven dat Libra er echt voor hun is en ze de zorg krijgen die ze nodig hebben. Te denken aan een nieuwe start als het leven om nieuwe balans vraagt.
Vion Food Group

Vion Food Group | Tilburg

De uitdaging was om een nieuw pand voor de Vion Food Group in Tilburg om te vormen tot een hygiënische, multifunctionele werkplek met een stoere, industriële uitstraling, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer. De werkplek moest voorzien zijn van diverse vergader- en trainingsruimtes, evenals informele ontmoetingsplekken.

Concrete Valley | Bergen op Zoom

Concrete Valley is een creatieve en innovatieve productie-Hub in Nederland. Verschillende onderscheidende en vooruitstrevende bedrijven uit de industrie zijn hier gevestigd die samen de markt bedienen met innovatieve (beton) oplossingen voor de bouw en industrie.De uitdaging: Om een verouderde, traditionele bedrijfskantine om te toveren naar een multifunctionele bedrijfskantine met een stoere, industriële, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer waar men naast het houden van pauzes ook van de gelegenheid gebruik kan maken om informele gesprekken te houden.Deze uitdaging hebben we met beide handen aangegrepen en hiermee laten zien hoe wij een totaalconcept wegzetten. Eén van de vereiste was dat er plek moest zijn voor +/- 70 mensen. Door het inzetten van zowel hoog- als laagzitoplossingen hebben we de beschikbare ruimte volledig kunnen benutten.

Marokkaans consulaat | Nederland

De renovatie van misschien wel het mooiste consulaat van Europa is een resultaat van de samenwerking tussen All Office van den Corput en het Marokkaans Consulaat. De wens was duidelijk en de bezoekers moesten zich bij binnenkomst volledig wanen in de prachtige en karakteristieke Marokkaanse sferen.Het was een TurnKey-project waar het realiseren van volledig nieuw sanitair, (maatwerk)interieur tot aan de aanleg van de parkeerplaatsen centraal stond.

B&S | Nederland

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.De uitdaging: Bij een groeiend bedrijf als B&S is het aantrekken van goed personeel van belang. Om te voorzien in een prettige werkomgeving die tevens de jonge doelgroep aanspreekt wilde B&S graag de inrichting upgraden.We hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen waarbij we tevens hebben gekeken naar een efficiëntieslag. Zo hebben we van één grote ruimte op de begane grond die niet benut werd vijf nieuwe vergaderruimten gecreëerd. De vergaderruimten zijn ingedeeld op basis van diverse thema’s die het internationale karakter van B&S benadrukken: Vernoemd naar landen waar zij zaken mee doen.

Sporthal De Werft | Kaatsheuvel

In nauwe samenwerking met Sporthal De Werft hebben we het restaurantgedeelte mogen inrichten. Ons doel was om een dynamische en gastvrije omgeving te creëren die aansluit bij de energieke sfeer van de sporthal.Meubilair: Om een comfortabele en veelzijdige ruimte te creëren, hebben we zorgvuldig geselecteerde tafels, stoelen en barkrukken geïntegreerd. Deze elementen zijn niet alleen functioneel door het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waarbij ze naadloos aansluiten bij het moderne design van het sportcomplex.Groenaccenten: Om een verfrissend en levendig element toe te voegen, hebben we plantenbakken voorzien van kunstbeplanting toegevoegd. Deze groenaccenten zijn onderhoudsvriendelijk, maar zorgen ook voor een visueel aantrekkelijke en natuurlijke touch.

JTG Trading B.V. | Dordrecht

Wat is er leuker dan terugkijken op mooie resultaten? Dat doen wij als All Office Van den Corput samen met onze relaties dan gelukkig ook geregeld.Door B&S group worden wij geregeld uitgedaagd met diverse inrichtingsvraagstukken. Een van de uitdagingen die we afgelopen tijd hebben gekregen is: een passende inrichting verzorgen voor hun dochteronderneming JTG Trading B.V..