Spring naar content

Projectinrichting voor kantoren

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de inrichting van je kantoor? Bij All Office Van den Corput bieden wij complete oplossingen voor herinrichting, verbouwing, restyling en nieuwe kantoorinrichting. Van advies tot oplevering en installatie, wij nemen alles uit handen.

Doen jullie ook turnkey projectinrichting voor kantoren?

Zeker weten! Wij zijn dé partner voor jouw werkplek. Onze out-of-the-box benadering gaat verder dan de essentiële diensten. Wij verzorgen de inrichting van je kantoor in de breedste zin van het woord:

  • Meubilair zoals bureaus en bureaustoelen
  • Printoplossingen (hardware en software)
  • ICT-oplossingen en telefonie
  • Kantoorartikelen
  • (Glas)wanden, vloeren, plafonds
  • Akoestiek, visuals, verlichting en audiovisueel

Wat voor soort projecten hebben we opgeleverd?

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we talloze kantoorinrichtingen gerealiseerd. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Easyflex: Een Scandinavisch 2.0 ontwerp dat natuur en industriële stijl combineert voor een frisse, tijdloze uitstraling. Bekijk het resultaat hier.
  • JTG Trading: JTG Trading is een distributeur van verschillende premiummerken. Deze premium uitstraling verwerkt in hun kantoorinrichting. Bekijk het resultaat hier.

 

Toe aan meer inspiratie? Download ons inspiratieboek vol ideeën en voorbeelden van succesvolle projecten!

Download inspiratieboek

 

Wat doen we precies om de projectinrichting voor kantoren te realiseren?

1. Kennismaken en inventarisatie
In deze fase leren we elkaar goed kennen en bepalen we samen het doel van het project. Wat wil je bereiken met deze inrichting?

2. Ontwerp en vormgeving
Nadat het doel en de wensen zijn bepaald gaan onze interieurontwerpers aan de slag in onze studio!

3. Knopen doorhakken (en het budget bewaken)
Tijdens een rondje in onze showroom gaan we knopen doorhakken met betrekking tot de producten, materialen en kleuren. Jouw projectmanager geeft advies en bewaakt het budget. Als alle keuzes zijn gemaakt, maken we een proefopstelling zodat je zeker weet dat je akkoord bent.

4. Realisatie
Nu gaan we alles inplannen en realiseren. Handig om te weten: we leveren en installeren alles in één keer, zodat jij zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden.

5. Evaluatie en nazorg
Als het project is voltooid, bieden wij instructies om je werkplek volgens de Arbonormen te gebruiken en gaan we het project nabespreken om eventuele zaken nog aan te passen.

Tijdens het gehele proces houden we ook rekening met duurzaamheid. Zo letten wij op het hergebruiken van materialen en maken wij gebruik van milieuvriendelijke materialen en producten.