Spring naar content

EcoLine pastel

Leestijd: 3 min | 31 augustus, 2023

Pastel kun je overal gebruiken
Trendy pastelkleuren zorgen voor een fris en helder karakter. Bovendien worden deze zachte kleuren al lange tijd gebruikt voor creatieve doeleinden. Hoe leuk is het daarom om de pastelkleuren ook te gebruiken op (thuis)kantoor en school?

Groen pastel in 5 kleuren verkrijgbaar
Met de e24 EcoLine highlighters combineert edding trend en milieu. Naast de bestaande kleuren, zijn er nu ook 5 zachte pastelkeuren verkrijgbaar van deze populaire highlighter. Zo voorzie jij zelfs je schoolwerk of zakelijke stukken van een stukje persoonlijkheid in pastel.

BEKIJK HIER HET ECOLINE-ASSORTIMENT OP ONZE WEBSHOP

De Blauwe Engel in pastel
Wat deze edding Ecoline e-24 hightlighter extra bijzonder maakt is dat hij ook nog eens onderscheiden is met het onafhankelijke milieukenmerk Blauwe Engel. De pasteltinten voldoen, net als de fluorescerende kleuren, aan de strenge eisen van het officiële Duitse mileuagentschap. Dit garandeert garandeert dat EcoLine highlighters echt milieuvriendelijk zijn.

Markeren van ecologische verantwoorde voetafdruk
Deze Ecoline pastel highlighters zijn een mooi voorbeeld van het succesvol nastreven van een ecologisch verantwoord doel. edding neemt namelijk graag het voortouw als het gaat om het beschermen van het milieu. Van de productie tot de verpakkingen: edding zet alles in het werk om de footprint te minimaliseren. Over de gehele productrange wordt continue gewerkt aan milieubewustzijn.

Met de speciale edding EcoLine serie wordt markeren direct milieuvriendelijker. Het assortiment is klimaatneutraal en helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door voor Ecoline producten te kiezen draagt de jij dus ook een steentje bij aan een betere aarde.

Plastic uit speelgoedautootjes en suikerriet
Bij de afdeling Research & Development van edding zijn ze elke dag bezig om de markers nog milieuvriendelijker te maken. Naast de edding EcoLine highlighter met een dop en barrel gemaakt van minstens 90% hernieuwbare grondstoffen, omvat het assortiment permanente, whiteboard- en flipchart markers waarvan de gebruikte kunststof voor minstens 90% bestaat uit gerecycled materiaal, zoals weggegooide yoghurtbekers, gebruikte markers, gieters en zelfs afgedankte speelgoedauto’s.

Leef met de pastels van edding
De pasteltinten vormen een stijlvol en ecologisch verantwoord alternatief voor de standaard highlighter en geven bureaus en werkplekken een frisse impuls. Met de nieuwe pasteltinten kunnen je naar hartenlust onderstrepen, markeren en tekenen op papier – of je nu schetsen maakt, mindmapt of agenda-afspraken noteert. De edding ecoline e-24 highlighter pastel is verkrijgbaar in pastelviolet, pastelgeel, pastelgroen, pastelroze en pastelblauw.

BEKIJK HIER HET ECOLINE-ASSORTIMENT OP ONZE WEBSHOP

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?