Spring naar content

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is de laatste jaren een sleutelwoord geworden in het bedrijfsleven, een term die de verbinding legt tussen ondernemen en verantwoordelijkheid nemen voor de samenleving en het milieu. Bij All Office Van den Corput geloven we dat zakelijk succes en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand moeten gaan. Als jouw totaalleverancier voor werkplekoplossingen streven we ernaar om niet alleen te voorzien in jouw behoeften op het gebied van kantoormeubilair, kantoorartikelen, IT en printers, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is diepgeworteld in alles wat we doen.

Onze MVO-toewijding

  • Bewuste productselectie

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en daarom selecteren we zorgvuldig producten die bijdragen aan een groenere toekomst. Bij All Office Van den Corput vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame en milieuvriendelijke producten.

  • Zonne-energie

Onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan alleen producten. We hebben zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd om onze ecologische voetafdruk te verminderen en schone energie te gebruiken.

  • Groen vervoer

We zijn trots op ons wagenpark van elektrische en hybride auto’s, wat bijdraagt aan schonere lucht en een gezondere planeet.

  • Leveranciers met duurzaamheidsvoorschriften

We werken samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en ethische praktijken. Zo kunnen we je producten en diensten van hoge kwaliteit aanbieden die jouw bedrijf én de wereld ten goede komen.

  • FSC-gecertificeerd papier

Onze betrokkenheid bij duurzaamheid gaat zelfs tot op het niveau van het papier dat we gebruiken. Al ons papier is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

  • Circulariteitsmogelijkheden

We geloven in de kracht van hergebruik en recycling. Daarom bieden we circulaire oplossingen om materialen een tweede leven te geven en verspilling te verminderen. Hiervoor hebben we de handen in een geslagen met Verhoeven B.V., een duurzame afvalverwerker, die voor alles een circulaire oplossing op maat heeft waarin mens en milieu centraal staan.

  • Kleine dingen maken het verschil

Maar MVO gaat niet alleen over grote stappen; het zit ook in de kleine dingen. Bij All Office Van den Corput zetten we ons in om energie te besparen door lichten uit te schakelen wanneer ze niet nodig zijn, maken we gebruik van waterkoelers die aangesloten zijn op onze eigen waterleiding om zo ons plastic afval in te perken, afval te verminderen door slimme recyclingpraktijken te implementeren en bewustwording te creëren over milieuvriendelijke gewoonten op de werkplek.

Samen werken aan een duurzame toekomst

We nodigen je uit om, samen met ons, te werken aan een duurzamere toekomst. Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden, duurzaam meubilair, of advies over hoe je jouw bedrijfspraktijken kunt verbeteren, All Office Van den Corput is er om je te ondersteunen.
Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet en tegelijkertijd jouw bedrijfsdoelen bereiken. Laten we samenwerken voor een groenere, betere wereld.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe All Office Van den Corput jouw partner kan zijn in duurzaamheid.