Spring naar content

Meer dan
meubels alleen

Totaal concept

We bieden een totaaloplossing waarbij we niet alleen adviseren, maar ook realiseren. Van meubilair tot vaste afbouw, vloerafwerking tot wandbekleding, raambekleding tot plafonds, verlichting tot beplanting, akoestiek tot kantooraccessoires - wij zorgen ervoor dat jouw ruimte volledig wordt ingericht en afgewerkt naar jouw wensen en behoeften.

Sinds 1970 persoonlijke service van onze specialisten

Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar. Bij ons in de showroom of bij jou op locatie. Je krijgt altijd een vast contactpersoon. Dat schakelt lekker snel en makkelijk. Onze service is onze kracht. Zo creëren we ruimtes voor kantoor, horeca, conceptstores, musea en retail die je nog nooit hebt gezien. Waarin je blijft ontdekken en waarop je nooit raakt uitgekeken.

Volledig ontzorgt, van ontwerp tot realisatie

Wij regelen het gehele project van A tot Z. Met onze eigen ontwerpstudio, eigen montageteam en samenwerking met geselecteerde partners, garanderen wij onze klanten een zorgeloze ervaring bij de totale projectinrichting, restyling, verhuizing of renovatie van hun werkomgeving.

Jouw complete werkomgeving laten inrichten, verbouwen of restylen? Bij All Office Van den Corput helpen wij je verder!

Wij nemen jouw zorgen rondom de (her)inrichting uit handen, van A tot Z

Jouw kantoorruimte hoort een inspirerende plek te zijn. Het is een plek waar je veel tijd doorbrengt en waar je gefocust moet kunnen zijn. Maar hoe zorg je daar voor? Bij All Office Van den Corput adviseren wij je op het gebied van stoffering, (glazen)wanden, raamdecoratie, verlichting, beplanting, maatwerk, meubilair en akoestiek om jouw ruimte te optimaliseren. Van vloer tot plafond, en alles daartussenin.

Onze werkzaamheden voor projectinrichting zijn gericht op sectoren zoals zorg & welzijn, bedrijven, onderwijs en overheid. We werken merkonafhankelijk, dat stelt ons in staat om een vrije vertaling te maken van een concept naar producten. Hoe we dit doen? Door functionaliteit en esthetiek te combineren. Het ontwerpen van diverse ruimtes is onze passie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw werkomgeving? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven.  Je kunt ons bereiken via:

E: verkoop@vandencorput.nl
T: 076 – 581 09 50

Advies op maat

Met meer dan 50 jaar ervaring in interieuradvies staan onze specialisten klaar om jouw organisatie te voorzien van deskundig en op maat gemaakt advies

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en we helpen graag bij het oplossen van diverse interieurvraagstukken. Of het nu gaat om het verbeteren van de akoestiek in jouw kantoorruimte, het efficiënter inrichten van de werkplek, of het vernieuwen van het interieurontwerp van je bedrijf, onze experts hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden.

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar jouw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om een omgeving te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en comfortabel voor jou en je collega’s.

Met ons op maat gemaakte interieuradvies kun je de productiviteit verbeteren, de werkomgeving optimaliseren en de tevredenheid van medewerkers verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van een inspirerend en functioneel interieur.

Onze aanpak

Om een passend interieuradvies aan te kunnen bieden, volgen we de volgende aanpak

Een van onze projectmanagers begeleidt je gedurende het hele traject. De visie en behoeften van jouw organisatie zijn daarbij het uitgangspunt.

1. Inventariseren 

Eerst bespreken we de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het verbeteren van de akoestiek, het inrichten van de werkomgeving op hybride werken of het vernieuwen van het interieurontwerp: jouw vraagstuk is het uitgangspunt. We maken een grondige inventarisatie van jouw bestaande situatie en bespreken wat je wil bereiken en onder welke voorwaarden. Daarbij kijken we ook naar de merkidentiteit en bedrijfscultuur.

2. Ontwerp

In onze ontwerpstudio vertalen onze interieurvormgevers de wensen en behoeften van jouw bedrijf in een passend ontwerp. We presenteren dit ontwerp aan de hand van moodboards, 3D-tekeningen en realistische impressies. Het concept bespreken we en passen we aan waar nodig.

Showroom All Office Van den Corput

3. Keuzes maken

Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we je bij de keuze van materialen, kleuren en producten. We geven advies, bewaken het budget en checken de geldende normen. Dankzij een proefopstelling krijg je een indruk van hoe het eruit komt te zien.

4. Plannen, leveren en installeren

Staan alle puntjes op de i? Dan plannen we samen een geschikt moment voor levering. Onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs werken volgens de hoogste veiligheidscriteria. We zorgen ervoor dat jullie zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Onder meer doordat we alle producten eerst in ons magazijn laten leveren en vervolgens in één keer plaatsen.

5. Nazorg

Goede nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten bieden uitgebreide werkplekinstructies volgens de Arbonormen zodat jouw nieuwe inrichting optimaal benut wordt. Achteraf evalueren we en passen we indien nodig zaken aan. Ook na de afronding van het project leveren we indien gewenst het onderhoud.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor ons?

Al sinds 1970 de specialist in het ontwerpen en verzorgen van ideale  werkomgeving
 • All Office Van den Corput heeft meer dan 50 jaar ervaring
 • Wij regelen het gehele project van A tot Z.
 • Met onze eigen ontwerpstudio, eigen montageteam en samenwerking met geselecteerde partners maken wij jouw ideale werkomgeving waar.
 • We hebben eigen showrooms in Breda en Bergen op Zoom
Plan een kennismaking in
Waarom kiezen voor ons

Eigen montage

Jouw interieur wordt netjes en snel geleverd door onze partners.

We werken met eigen ervaren monteurs (VCA-gecertificeerd) en logistieke medewerkers die kennis hebben van de producten. Jouw nieuwe interieur wordt zorgvuldig geplaatst conform de hoogste veiligheidscriteria. Daar zorgen wij voor!

Minimale verstoring voor jouw bedrijf

Wij realiseren ons dat een nieuw interieur van invloed kan zijn op de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf. Het is cruciaal dat jouw activiteiten ononderbroken kunnen doorgaan. Om dit te garanderen, verzamelen we alle benodigde materialen en producten in ons magazijn in Breda, zodat we ze op het juiste moment kunnen leveren. Hierdoor kunnen je collega’s ongestoord blijven werken en plannen we gezamenlijk een geschikt moment voor de levering.

Persoonlijke service

All Office Van den Corput zet een stapje extra 

Bij All Office Van den Corput houdt onze betrokkenheid niet op na de oplevering van een project; nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat veiligheid, gezondheid, comfort en het verminderen van ziekteverzuim cruciaal zijn bij het creëren van de ideale werkomgeving.

Onze specialisten bieden uitgebreide werkplekinstructies volgens de Arbonormen om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe inrichting optimaal benut wordt, zodat werknemers volop kunnen genieten van de nieuwe ruimte.

Neem contact met ons op
Zitinstructie All Office Van den Corput

Duurzaamheid

All Office Van den Corput – ondersteunt jou bij duurzame inrichting 

In de hedendaagse moderne kantoorinrichting zijn duurzame doelen onmisbaar geworden. Wij werken samen met vertrouwde partners die bekend staan om hun betrouwbaarheid en het leveren van uitstekende kwaliteit, met gebruik van milieuvriendelijke producten. Hiermee ondersteunen wij jou bij het volledig duurzaam inrichten van elke ruimte binnen jouw organisatie.

Bij het inrichten van de ruimte streven we naar het hergebruiken van materialen. Dit noemen we circulaire inrichting, wat een milieubewuste keuze is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij All Office Van den Corput helpen we je om de energie- en grondstoffenverbruik te verminderen. We zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, niet alleen omdat het gunstig is voor de ecologische en economische balans, maar ook omdat het een positieve impact heeft op het milieu.

Heb je vragen?

We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek, waarin we jouw specifieke behoeften kunnen bespreken en de perfecte werkomgeving voor jouw organisatie samen te kunnen stellen. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven.  Je kunt ons bereiken via:

E-mail: verkoop@vandencorput.nl
Telefonisch: 076 – 581 09 50

Neem contact met ons op
Kom meer te weten

Veelgestelde vragen over onze projectinrichtingen

Hoe kan All Office Van den Corput mij helpen bij het optimaliseren van mijn omgeving?

Bij All Office Van den Corput vind je niet alleen het advies, maar ook de complete realisatie van jouw projectinrichting onder één dak. We nemen het volledige proces uit handen, vanaf het initiële advies tot aan de uiteindelijke oplevering. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden op het gebied van stoffering, (glazen)wanden, visuals, verlichting, beplanting, meubilair, maatwerk, akoestiek en techniek. Van vloer tot plafond, en alles daartussenin, zorgen wij voor een naadloze en hoogwaardige realisatie van jouw projectinrichting, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je project.

Wat kunnen jullie bieden op het gebied van circulaire en recyclebare producten?

Duurzaam en gezond werken is niet alleen goed voor de planeet. Het maken van duurzame keuzes bespaart kosten op lange termijn en draagt – terecht – bij aan een goede reputatie. All Office Van den Corput ondersteunt jouw bedrijf graag bij het bereiken van je doelstellingen. Dat doen we onder meer op de volgende manieren:

 • We bieden een breed scala aan duurzaam kantoormeubilair en duurzame afwerking, gemaakt van gerecyclede materialen en milieubewust geproduceerd.
 • Onze IT-oplossingen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van energiezuinigheid.
 • We letten bij het ontwerp op zaken als energiezuinige verlichting en faciliteren milieubewust gedrag en beweging op de werkvloer.
 • We bieden recyclingdiensten voor oude kantoorapparatuur en -meubilair en hergebruiken waar mogelijk.
 • We werken samen met onze leveranciers aan milieuvriendelijke leveringen.
Zijn er specifieke branches of sectoren waarin All Office Van den Corput gespecialiseerd is op het gebied van projectinrichting?

All Office Van den Corput heeft expertise in verschillende branches en sectoren, waaronder zakelijke dienstverlening, onderwijs, gezondheidszorg, en overheid.

Wat onderscheidt jullie van andere leveranciers?

Ruimtes ontwerpen is onze passie. Wij streven ernaar om een voor iedereen prettige, duurzame, doordachte en complete omgeving te creëren. Wij staan voor:

 • Zorgen uit handen nemen
  We regelen de projectinrichting van A tot Z. Advies, ontwerp, uitvoering, nazorg en onderhoud. Samen met onze partners zorgen wij voor een zorgeloze ervaring gedurende de projectinrichting, restyling, verhuizing of renovatie.
 • Voor elk wat wils
  We werken merk- en trajectonafhankelijk. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan één of enkele merken. Daardoor hebben we in elk prijssegment een breed aanbod.
 • Oplossingsgericht
  We werken vanuit het vraagstuk van jouw bedrijf. Onze medewerkers zijn deskundig, op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons vak en denken met je mee. Groot voordeel is dat we niet alleen verstand hebben van projectinrichting, maar ook van audiovisuele oplossingen en ICT.
 • Duurzaam
  We ondersteunen jouw organisatie met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen. We hebben een breed aanbod van duurzame en milieubewuste producten, steeds vaker gemaakt van gerecyclede materialen. Onze eigen ecologische voetafdruk verminderen we door onder meer het gebruik van zonne-energie, elektrische auto’s en milieubewust werken.
 • Betrokken
  Winst voelt voor ons alleen als winst als we ook de maatschappij dienen. Daarom werkt All Office Van den Corput nauw samen met Bikkelz Sociaal ondernemend, een leerwerkbedrijf waarbinnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich kunnen ontwikkelen in de kantoorartikelenbranche. Steeds meer klanten kiezen voor sociale inkoop via deze samenwerking. We zijn ook trouw sponsor van NAC en RBC en bieden stageplekken aan scholen in de omgeving.
 • Betrouwbaar
  All Office Van den Corput is al meer dan vijftig jaar een gevestigde naam en voelt nog steeds als een familiebedrijf. Medewerkers zijn gemiddeld 12,5 jaar bij ons in dienst. We gaan met onze klanten om zoals we met collega’s en partners omgaan: we maken duidelijke afspraken en doen wat we beloven. Hollandse nuchterheid combineren we met een gezonde dosis Brabantse gezelligheid.
Hoe vraag ik een offerte aan?

Heel simpel! Neem contact met ons op. We zijn bereikbaar op 076-5810950 of via sales@vandencorput.nl. Je mag de offerteaanvraag ook versturen via ons contactformulier, dan nemen wij snel contact met je op!

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?