Spring naar content

Duurzaamheid

Bij All Office Van den Corput zijn we trots op ons engagement voor duurzaamheid. Als toonaangevende totaalleverancier voor werkplekoplossingen bieden we niet alleen hoogwaardige kantoormeubilair, kantoorartikelen, IT-oplossingen en printeroplossingen aan, maar we doen dat ook met een sterke focus op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het ondersteunen van jouw bedrijf bij het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen.

Waarom duurzaamheid belangrijk is

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan milieu- en sociale verantwoordelijkheid, begrijpen we dat duurzaamheid niet langer een optie is, maar een noodzaak. Hier zijn enkele redenen waarom duurzaamheid een integraal onderdeel van jouw bedrijf zou moeten zijn:

  • Milieubewustzijn: Duurzame praktijken verminderen de impact van jouw bedrijfsactiviteiten op het milieu, wat essentieel is voor de gezondheid van onze planeet.
  • Kostenbesparing: Duurzaamheid kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn, bijvoorbeeld door energie-efficiënte oplossingen en verminderd afval.
  • Reputatie: Bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid worden vaak positiever beoordeeld door klanten, partners en de gemeenschap.

Onze duurzaamheidsbelofte

Bij All Office Van den Corput nemen we duurzaamheid serieus en hebben we een aantal concrete stappen gezet om onze impact te verminderen:

  • Groene producten: We bieden een breed scala aan duurzaam kantoormeubilair en kantoorartikelen, gemaakt van gerecyclede materialen en milieubewust geproduceerd.
  • Energie-efficiëntie: Onze IT-oplossingen en printers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun energiezuinigheid, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu ontziet.
  • Circulaire economie: We ondersteunen recyclinginitiatieven en bieden recyclingdiensten voor oude kantoorapparatuur en gebruikte kantoormeubelen.
    Advies en ondersteuning: Onze experts staan klaar om je te adviseren over duurzame werkplekoplossingen die passen bij jouw bedrijf en jouw duurzaamheidsdoelen.
  • Groene leveringen: In samenwerking met onze leveranciers zetten we gestaag stappen in milieuvriendelijke leveringen.

Doe mee aan de duurzaamheidsbeweging

Door All Office Van den Corput te kiezen als jouw partner in werkplekoplossingen, draag je actief bij aan een duurzamere toekomst voor jouw bedrijf en de wereld om ons heen. Samen kunnen we een positieve impact maken en een verschil maken voor toekomstige generaties.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze duurzame producten en diensten, en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het realiseren van jouw duurzaamheidsdoelstellingen. Samen kunnen we groeien en ons inzetten voor een duurzame wereld.