Spring naar content

Kantoormachines

Ben je op zoek naar kantoormachines? Neem dan contact met ons op via: 

Contact

 

Welke soorten kantoormachines zijn er beschikbaar?

We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten machines. Hieronder zetten we ze op een rijtje met een korte uitleg erbij.

 

Printers

Printers zijn apparaten waarmee je belangrijke taken binnen je organisatie kunt stroomlijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan logistieke processen waarbij alle CMR vrachtbrieven geprint moeten worden. Of bijvoorbeeld het proces in een distributiecentrum waarbij alle orders voorzien moeten worden van een verzendlabel.

Ons assortiment gaat van labelprinters tot aan laser- en inktjetprinters.

 

 

Scanners

Scanners zijn cruciale apparaten voor het digitaliseren van fysieke documenten, wat ze ideaal maakt voor archivering en delen van informatie. Ze worden gebruikt in diverse zakelijke processen, van het inscannen van contracten en facturen tot het digitaliseren van handgeschreven notities.

Naast het scannen van deze documenten is het ook van belang dat je alles gestructureerd bewaart, zodat je alles makkelijk en snel terug kan vinden. Dat kan via handige software. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Multifunctionele machines

Dit zijn veelzijdige apparaten die meerdere kantoorfuncties combineren in één machine, zoals printen, scannen, kopiëren, en soms faxen. Deze apparaten zijn ideaal voor kantoren die ruimte en kosten willen besparen door meerdere apparaten te vervangen door één efficiënte oplossing.

Een multifunctionele printer van bijvoorbeeld Toshiba en Kyocera bieden ook slimme oplossingen om je bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren. Denk aan een scan-to functie, waarbij je een document kan scannen en deze direct in je Google Drive, Sharepoint of Exact omgeving terecht komt. Deze machines komen ook vaak met een mobiele print optie, waarbij je dus makkelijk vanaf je mobiel documenten kan printen.

Een andere interessante oplossing is het automatisch verwerken van inkoopfacturen. De multifunctionele printer herkent hier gelijk welke leverancier, artikel, datum en prijs er op het document staat en ook gelijk in welk mapje het document moet komen.

 

Rekenmachines

Van eenvoudige zakrekenmachines tot geavanceerde wetenschappelijke of financiële rekenmachines voor complexe berekeningen.

 

Papiervernietigers

Cruciaal voor het veilig vernietigen van vertrouwelijke documenten om privacy en dataveiligheid te waarborgen. Deze apparaten zijn essentieel in kantoren waar het veilig afvoeren van gevoelige informatie, zoals financiële gegevens en persoonlijke identificatie, een prioriteit is.

 

Inbindsystemen

Inbindsystemen zijn ontworpen om documenten professioneel te presenteren door ze samen te binden. Deze systemen zijn ideaal voor het maken van rapporten, presentaties of brochures, en verhogen de leesbaarheid en duurzaamheid van fysieke documenten. Wij bieden diverse inbindsystemen aan, waaronder thermische binders die de pagina’s met warmte aan elkaar lijmen en combbinders die gebruik maken van plastic of metalen ringen om de vellen samen te voegen.

 

Lamineermachines

Bescherm en versterk documenten door een plastic laag aan te brengen. Deze machines zijn perfect voor het lamineren van belangrijke papieren zoals menu’s, badges en instructiebladen die frequent worden gebruikt of blootgesteld aan slijtage. 

 

Labelprinters

Ideaal voor het snel en efficiënt produceren van zelfklevende labels, die veel worden gebruikt voor organisatie, inventarisatie en het verzenden van post.

Dit soort machines zie je vaak terugkomen bij logistieke dienstverleners, e-commerce bedrijven, retail winkels, maar ook in de horeca en gezondheidszorg.

 

Service en onderhoud van kantoormachines

Installeren? Gaat er iets stuk? Onderhoud?

Wij gaan verder dan simpelweg een kantoormachine leveren. Wij streven ernaar om dé totaaloplossing te zijn voor jouw kantoor. Je kan van ons verwachten dat we de producten leveren, installeren en onderhouden indien gewenst. Naast het leveren van de kantoormachines bieden we ook allerlei slimme software met als doel om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 

Op zoek naar maatwerk?

Naast kantoormachines bieden we ook een heel assortiment aan kantoorartikelen, schrijfwaren en andere producten om jouw kantoor in te richten zoals jij wilt.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Contact