Spring naar content

Gemeente Loon op Zand | Kaatsheuvel

Gemeente Loon op Zand

Ontwikkeling en implementatie hybride kantoorconcept

We zijn trots op het resultaat van dit project met de gemeente Loon op Zand, waarbij we hebben samengewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van een hybride kantoorconcept binnen Het Klavier te Kaatsheuvel.

Bij All Office Van den Corput streven we ernaar om flexibele, dienstverlenende en vernieuwende oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit project was daar geen uitzondering op. We hebben nauw samengewerkt met de gemeente om op doordachte plaatsen binnen het gemeentehuis diverse focus booths te plaatsen. Daarnaast hebben we een reserveringsapp geïmplementeerd, zodat medewerkers gemakkelijk een werkplek kunnen reserveren die past bij de aard van hun werkzaamheden.

Collegekamer en de thuiswerkwinkel

Een hoogtepunt van dit project was de inrichting van de collegekamer, waarbij we hebben gezorgd voor een fraaie en toekomstbestendige inrichting volgens de nieuwe manier van werken. Samen met de gemeente hebben we ook een ’thuiswerkwinkel’ ingericht, waar medewerkers tegen een gelimiteerd bedrag thuiswerkvoorzieningen kunnen aanschaffen die voldoen aan de ARBO-richtlijnen.

Dit project heeft geleid tot een hybride werkomgeving die zowel op kantoor als in de thuissituatie goed functioneert voor de medewerkers van de gemeente Loon op Zand.

We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om ook andere organisaties te helpen bij het creëren van efficiënte en flexibele werkomgevingen die aansluiten bij hun behoeften.

Download ons gratis inspiratieboek
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?

Van artikelen naar volledige projecten

Hier zijn we trots op

Evelo

Evelo | Zevenbergen

Evelo is een deskundig technisch installatiebedrijf gevestigd in Zevenbergen. De service en diensten die Evelo biedt zijn gericht op 3 pijlers: - Het realiseren van de aanleg en het onderhoud van verschillende loodgieterswerkzaamheden van sanitair tot dakbedekking; - Het leveren, installeren en onderhouden van duurzame klimaatinstallaties; - Het verhelpen van storingen in het elektriciteitsnetwerk.

Concrete Valley | Bergen op Zoom

Concrete Valley is een creatieve en innovatieve productie-Hub in Nederland. Verschillende onderscheidende en vooruitstrevende bedrijven uit de industrie zijn hier gevestigd die samen de markt bedienen met innovatieve (beton) oplossingen voor de bouw en industrie.De uitdaging: Om een verouderde, traditionele bedrijfskantine om te toveren naar een multifunctionele bedrijfskantine met een stoere, industriële, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer waar men naast het houden van pauzes ook van de gelegenheid gebruik kan maken om informele gesprekken te houden.Deze uitdaging hebben we met beide handen aangegrepen en hiermee laten zien hoe wij een totaalconcept wegzetten. Eén van de vereiste was dat er plek moest zijn voor +/- 70 mensen. Door het inzetten van zowel hoog- als laagzitoplossingen hebben we de beschikbare ruimte volledig kunnen benutten.

WijZijn Traverse Groep | Bergen op Zoom

WijZijn Traverse Groep is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn, werkzaam in zeven gemeentes in West-Brabant en Zeeland. Zij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. Mensen kunnen bij hen terecht voor hulp, informatie en advies. Daarnaast organiseert WijZijn activiteiten in een buurt en biedt welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen blijven wonen.

HAP Amphia ziekenhuis | Breda

Huisartsenpost is onderdeel van het vernieuwde Amphia ziekenhuis in Breda. Zij hebben los van het ziekenhuis een eigen budget om te besteden aan het interieur voor de kantine, werkruimte en de restyling van de entree. De Spoedeisende hulp (SEH) en Huisartsenpost delen dezelfde ingang en ontvangstbalie. De uitdaging: Rust bewaken in deze hectische omgeving waar spoedgevallen de orde van de dag zijn. Daarnaast een prettige werkomgeving creëren waarin collega’s van verschillende afdelingen de focus kunnen houden op hun belangrijke werk.

Marokkaans consulaat | Nederland

De renovatie van misschien wel het mooiste consulaat van Europa is een resultaat van de samenwerking tussen All Office van den Corput en het Marokkaans Consulaat. De wens was duidelijk en de bezoekers moesten zich bij binnenkomst volledig wanen in de prachtige en karakteristieke Marokkaanse sferen.Het was een TurnKey-project waar het realiseren van volledig nieuw sanitair, (maatwerk)interieur tot aan de aanleg van de parkeerplaatsen centraal stond.

Easyflex | Oosterhout

Easyflex biedt betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software gericht op processen in de flexbranche.De wens: Easyflex wilde afstappen van de huidige huisstijl kleuren paars en blauw aangezien dit nogal felle kleuren waren en het tijd was voor vernieuwing.In samenwerking met Sander van Sambeek van Oomen Architecten hebben we het interieur mogen verzorgen. Naar aanleiding van zijn input hebben we voor Easyflex een moodboard ontworpen met een geheel nieuwe stijl, namelijk Scandinavisch 2.0: fris, tijdloos en een natuurlijke uitstraling met een light industrial touch.

B&S – Fitnessruimte | Nederland

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.Met hun unieke end-to-end benadering van het verbinden van de waardeketen van consumentengoederen stelt B&S groothandels, resellers en merkeigenaren in staat om op schaal te groeien met continue prestaties. B&S werkt samen met ‘s werelds premium consumentmerken in schoonheid, likeuren, persoonlijke verzorging, voedsel, gezondheid en consumentenelektronica om dagelijks miljoenen consumenten te bedienen die rechtstreeks of via de groothandel- en wederverkopers.
Vion Food Group

Vion Food Group | Tilburg

De uitdaging was om een nieuw pand voor de Vion Food Group in Tilburg om te vormen tot een hygiënische, multifunctionele werkplek met een stoere, industriële uitstraling, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer. De werkplek moest voorzien zijn van diverse vergader- en trainingsruimtes, evenals informele ontmoetingsplekken.

Hofkens | Oosterhout

Hofkens HIG draagt zorg voor een schone leef- en werkomgeving en wordt alweer geleid door de tweede generatie. De wens: De tweede generatie wilde vooral een hippere uitstraling, maar wel de kleur oranje wat de huisstijl van Hofkens HIG kenmerkt behouden in het interieur. We hebben een trendy werkomgeving gecreëerd door ‘Agile werken’ toe te passen. Iedereen is voorzien van een zit/sta werkplek.Het tropische groen is van deze tijd en geeft het interieur een totaal andere uitstraling. Daarnaast komt de kleur oranje subtiel terug in de details van de visuals. De stoelen en barkrukken van de Vorm hebben een zitting die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, dit maakt het een duurzaam product.

B&S | Nederland

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.De uitdaging: Bij een groeiend bedrijf als B&S is het aantrekken van goed personeel van belang. Om te voorzien in een prettige werkomgeving die tevens de jonge doelgroep aanspreekt wilde B&S graag de inrichting upgraden.We hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen waarbij we tevens hebben gekeken naar een efficiëntieslag. Zo hebben we van één grote ruimte op de begane grond die niet benut werd vijf nieuwe vergaderruimten gecreëerd. De vergaderruimten zijn ingedeeld op basis van diverse thema’s die het internationale karakter van B&S benadrukken: Vernoemd naar landen waar zij zaken mee doen.