Spring naar content

Vion Food Group | Tilburg

Vion Food Group

Wat was de uitdaging?

De uitdaging was om een nieuw pand voor de Vion Food Group in Tilburg om te vormen tot een hygiënische, multifunctionele werkplek met een stoere, industriële uitstraling, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer. De werkplek moest voorzien zijn van diverse vergader- en trainingsruimtes, evenals informele ontmoetingsplekken.

Vereisten en resultaat

We hebben deze uitdaging met enthousiasme aangepakt en laten zien hoe wij een totaalconcept kunnen realiseren. Een van de vereisten was dat er verschillende kantoorruimtes moesten komen voor ongeveer 30 medewerkers, waarbij akoestiek en hygiëne van groot belang waren. We hebben deze ruimtes compleet ingericht met kapstokken, whiteboards en andere benodigdheden. Daarnaast hebben we een gezamenlijke kantine gerealiseerd voor ongeveer 120 medewerkers, waarbij hygiëne volgens HACCP-normen een vereiste was. Door gebruik te maken van kunststof stoelen en roestvrijstalen tafels, hebben we de beschikbare ruimte in de kantine optimaal benut.

De gehele inrichting heeft een warme, industriële uitstraling gekregen. Door het toevoegen van sfeerverlichting en plantenbakken hebben we de industriële sfeer verder kunnen versterken.

Gedurende dit project hebben we nauw samengewerkt met BES Styling, en deze samenwerking heeft geleid tot een positieve en vruchtbare relatie die we koesteren.

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?

Van artikelen naar volledige projecten

Hier zijn we trots op

De Nassau middelbare school

De Nassau | Breda

Met trots presenteren wij het inrichtingsproject voor middelbare school De Nassau in Breda. Als langdurige inrichtingspartner hebben we verschillende fases van het project uitgevoerd, waaronder de bibliotheek, kantoren, kantine en vergaderruimte. Een inrichtingsproject, waarbij het kleurgebruik werd afgestemd op de schoolidentiteit en logo.

Haribo | Breda

Met veel plezier hebben wij het kantoorpand van Haribo in Breda ingericht. De wens: Men voelt zich vrij en gemotiveerd in een kleurrijke omgeving.Bij het tot stand komen van het interieurconcept vormde doelgroep van Haribo, kinderen/jeugd, een inspiratiebron. Wij hebben ons gericht op het creëren van ‘the happy world of Haribo’ waar ook volwassenen zich in thuis voelen en waar productief gewerkt kan worden met focus op ontwikkeling en groei.

WijZijn Traverse Groep | Bergen op Zoom

WijZijn Traverse Groep is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn, werkzaam in zeven gemeentes in West-Brabant en Zeeland. Zij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. Mensen kunnen bij hen terecht voor hulp, informatie en advies. Daarnaast organiseert WijZijn activiteiten in een buurt en biedt welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen blijven wonen.

Marokkaans consulaat | Nederland

De renovatie van misschien wel het mooiste consulaat van Europa is een resultaat van de samenwerking tussen All Office van den Corput en het Marokkaans Consulaat. De wens was duidelijk en de bezoekers moesten zich bij binnenkomst volledig wanen in de prachtige en karakteristieke Marokkaanse sferen.Het was een TurnKey-project waar het realiseren van volledig nieuw sanitair, (maatwerk)interieur tot aan de aanleg van de parkeerplaatsen centraal stond.

Thermo Fisher Scientific | Breda

Thermo Fisher Scientific, een Amerikaanse multinational, biedt producten en oplossingen die klanten in staat stellen om van de wereld een meer gezonde, schone en veilige plaats te maken. Zij produceren en leveren analytische instrumenten, wetenschappelijke apparatuur, diensten en software-oplossingen voor zowel farma-, biotech- en klinische laboratoria als industriële-, forensische-, milieu-, overheids- en universiteitslaboratia over de hele wereld.Voor de vestiging in Breda hebben we naar eigen inzicht een vernieuwde ontvangstruimte mogen ontwerpen en realiseren volgens de corporate richtlijnen.

Libra Zorggroep | Eindhoven

Libra revalidatie & audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding voor mensen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Met locaties in Weert, Eindhoven, Tilburg en Breda dragen zij bij aan een optimale kwaliteit van leven in het Zuiden van Nederland.‘Samen het verschil maken’ is wat Libra en All Office van den Corput met elkaar gemeen hebben. De koers van Libra als organisatie richt zich op wát zij doen: medische specialisatie revalidatie en audiologie, en hóe zij dat doen, namelijk met mensgerichte zorg.De wens: Een klant het gevoel geven dat Libra er echt voor hun is en ze de zorg krijgen die ze nodig hebben. Te denken aan een nieuwe start als het leven om nieuwe balans vraagt.
Gemeente Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand | Kaatsheuvel

We zijn trots op het resultaat van dit project met de gemeente Loon op Zand, waarbij we hebben samengewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van een hybride kantoorconcept binnen Het Klavier te Kaatsheuvel.

Bij All Office Van den Corput streven we ernaar om flexibele, dienstverlenende en vernieuwende oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit project was daar geen uitzondering op. We hebben nauw samengewerkt met de gemeente om op doordachte plaatsen binnen het gemeentehuis diverse focus booths te plaatsen. Daarnaast hebben we een reserveringsapp geïmplementeerd, zodat medewerkers gemakkelijk een werkplek kunnen reserveren die past bij de aard van hun werkzaamheden.

Hofkens | Oosterhout

Hofkens HIG draagt zorg voor een schone leef- en werkomgeving en wordt alweer geleid door de tweede generatie. De wens: De tweede generatie wilde vooral een hippere uitstraling, maar wel de kleur oranje wat de huisstijl van Hofkens HIG kenmerkt behouden in het interieur. We hebben een trendy werkomgeving gecreëerd door ‘Agile werken’ toe te passen. Iedereen is voorzien van een zit/sta werkplek.Het tropische groen is van deze tijd en geeft het interieur een totaal andere uitstraling. Daarnaast komt de kleur oranje subtiel terug in de details van de visuals. De stoelen en barkrukken van de Vorm hebben een zitting die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, dit maakt het een duurzaam product.

JTG Trading B.V. | Dordrecht

Wat is er leuker dan terugkijken op mooie resultaten? Dat doen wij als All Office Van den Corput samen met onze relaties dan gelukkig ook geregeld.Door B&S group worden wij geregeld uitgedaagd met diverse inrichtingsvraagstukken. Een van de uitdagingen die we afgelopen tijd hebben gekregen is: een passende inrichting verzorgen voor hun dochteronderneming JTG Trading B.V..

B&S – Fitnessruimte | Nederland

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.Met hun unieke end-to-end benadering van het verbinden van de waardeketen van consumentengoederen stelt B&S groothandels, resellers en merkeigenaren in staat om op schaal te groeien met continue prestaties. B&S werkt samen met ‘s werelds premium consumentmerken in schoonheid, likeuren, persoonlijke verzorging, voedsel, gezondheid en consumentenelektronica om dagelijks miljoenen consumenten te bedienen die rechtstreeks of via de groothandel- en wederverkopers.