Spring naar content

Islamitische Basisschool El Feth | Bergen op Zoom

portfolio-ibs-el-feth-van-den-corput-663

Hoe zorg ik voor een unieke leeromgeving?

In nauwe samenwerking met de Islamitische basisschool El Feth hebben we een mooi project mogen realiseren. Dit project vertegenwoordigt een prachtig voorbeeld van onze toewijding aan kwalitatieve, creatieve en functionele inrichting.Samen met de schoolleiding en de projectcoördinator hebben we intensief nagedacht over hoe het nieuwbouwgedeelte van de school het beste kon worden ingericht om aan de specifieke behoeften en wensen van de school te voldoen. Dit creatieve proces resulteerde in zorgvuldig ontworpen 2D- en 3D-tekeningen, die de visie van de school voor de nieuwe ruimtes tot leven brachten.

Over de inrichting van Islamitische Basisschool El Feth

Belangrijke facetten van het project

Dit uitgebreide project omvatte diverse facetten die wij tot uitvoer mochten brengen:

  • Vervanging van vloeren: We hebben de vloeren in het hele gebouw vervangen, wat niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit van de ruimtes verbeterde.
  • Maatwerkoplossingen: Het leveren van op maat gemaakte elementen zoals de ontvangstbalie, het gebedsmeubel, de kastenwanden, de keukens en de kapstokken die allen naadloos aan te sluiten bij de behoeften van de school.
  • Gebedsruimte: De gebedsruimte, met de aangrenzende voetenwasbak, werd met zorg vormgegeven om een serene sfeer te creëren.
  • Sfeerverlichting en raamdecoratie: Deze elementen werden per ruimte zorgvuldig gekozen om de algemene ambiance te verbeteren.
  • Meubilair: Passend meubilair werd geleverd voor de lerarenkamers, de vergaderruimtes, de aula en de entree/wachtruimte, met aandacht voor comfort, functionaliteit en stijl.

Dit project vertegenwoordigt onze expertise in complete projectinrichting, waarbij ontwerp, planning en uitvoering naadloos samenkomen.

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?

Van artikelen naar volledige projecten

Hier zijn we trots op

Thermo Fisher Scientific | Breda

Thermo Fisher Scientific, een Amerikaanse multinational, biedt producten en oplossingen die klanten in staat stellen om van de wereld een meer gezonde, schone en veilige plaats te maken. Zij produceren en leveren analytische instrumenten, wetenschappelijke apparatuur, diensten en software-oplossingen voor zowel farma-, biotech- en klinische laboratoria als industriële-, forensische-, milieu-, overheids- en universiteitslaboratia over de hele wereld.Voor de vestiging in Breda hebben we naar eigen inzicht een vernieuwde ontvangstruimte mogen ontwerpen en realiseren volgens de corporate richtlijnen.

B&S | Nederland

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.De uitdaging: Bij een groeiend bedrijf als B&S is het aantrekken van goed personeel van belang. Om te voorzien in een prettige werkomgeving die tevens de jonge doelgroep aanspreekt wilde B&S graag de inrichting upgraden.We hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen waarbij we tevens hebben gekeken naar een efficiëntieslag. Zo hebben we van één grote ruimte op de begane grond die niet benut werd vijf nieuwe vergaderruimten gecreëerd. De vergaderruimten zijn ingedeeld op basis van diverse thema’s die het internationale karakter van B&S benadrukken: Vernoemd naar landen waar zij zaken mee doen.
Evelo

Evelo | Zevenbergen

Evelo is een deskundig technisch installatiebedrijf gevestigd in Zevenbergen. De service en diensten die Evelo biedt zijn gericht op 3 pijlers: - Het realiseren van de aanleg en het onderhoud van verschillende loodgieterswerkzaamheden van sanitair tot dakbedekking; - Het leveren, installeren en onderhouden van duurzame klimaatinstallaties; - Het verhelpen van storingen in het elektriciteitsnetwerk.
De Nassau middelbare school

De Nassau | Breda

Met trots presenteren wij het inrichtingsproject voor middelbare school De Nassau in Breda. Als langdurige inrichtingspartner hebben we verschillende fases van het project uitgevoerd, waaronder de bibliotheek, kantoren, kantine en vergaderruimte. Een inrichtingsproject, waarbij het kleurgebruik werd afgestemd op de schoolidentiteit en logo.

Haribo | Breda

Met veel plezier hebben wij het kantoorpand van Haribo in Breda ingericht. De wens: Men voelt zich vrij en gemotiveerd in een kleurrijke omgeving.Bij het tot stand komen van het interieurconcept vormde doelgroep van Haribo, kinderen/jeugd, een inspiratiebron. Wij hebben ons gericht op het creëren van ‘the happy world of Haribo’ waar ook volwassenen zich in thuis voelen en waar productief gewerkt kan worden met focus op ontwikkeling en groei.

Hofkens | Oosterhout

Hofkens HIG draagt zorg voor een schone leef- en werkomgeving en wordt alweer geleid door de tweede generatie. De wens: De tweede generatie wilde vooral een hippere uitstraling, maar wel de kleur oranje wat de huisstijl van Hofkens HIG kenmerkt behouden in het interieur. We hebben een trendy werkomgeving gecreëerd door ‘Agile werken’ toe te passen. Iedereen is voorzien van een zit/sta werkplek.Het tropische groen is van deze tijd en geeft het interieur een totaal andere uitstraling. Daarnaast komt de kleur oranje subtiel terug in de details van de visuals. De stoelen en barkrukken van de Vorm hebben een zitting die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, dit maakt het een duurzaam product.

Concrete Valley | Bergen op Zoom

Concrete Valley is een creatieve en innovatieve productie-Hub in Nederland. Verschillende onderscheidende en vooruitstrevende bedrijven uit de industrie zijn hier gevestigd die samen de markt bedienen met innovatieve (beton) oplossingen voor de bouw en industrie.De uitdaging: Om een verouderde, traditionele bedrijfskantine om te toveren naar een multifunctionele bedrijfskantine met een stoere, industriële, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer waar men naast het houden van pauzes ook van de gelegenheid gebruik kan maken om informele gesprekken te houden.Deze uitdaging hebben we met beide handen aangegrepen en hiermee laten zien hoe wij een totaalconcept wegzetten. Eén van de vereiste was dat er plek moest zijn voor +/- 70 mensen. Door het inzetten van zowel hoog- als laagzitoplossingen hebben we de beschikbare ruimte volledig kunnen benutten.

Marokkaans consulaat | Nederland

De renovatie van misschien wel het mooiste consulaat van Europa is een resultaat van de samenwerking tussen All Office van den Corput en het Marokkaans Consulaat. De wens was duidelijk en de bezoekers moesten zich bij binnenkomst volledig wanen in de prachtige en karakteristieke Marokkaanse sferen.Het was een TurnKey-project waar het realiseren van volledig nieuw sanitair, (maatwerk)interieur tot aan de aanleg van de parkeerplaatsen centraal stond.

Sporthal De Werft | Kaatsheuvel

In nauwe samenwerking met Sporthal De Werft hebben we het restaurantgedeelte mogen inrichten. Ons doel was om een dynamische en gastvrije omgeving te creëren die aansluit bij de energieke sfeer van de sporthal.Meubilair: Om een comfortabele en veelzijdige ruimte te creëren, hebben we zorgvuldig geselecteerde tafels, stoelen en barkrukken geïntegreerd. Deze elementen zijn niet alleen functioneel door het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waarbij ze naadloos aansluiten bij het moderne design van het sportcomplex.Groenaccenten: Om een verfrissend en levendig element toe te voegen, hebben we plantenbakken voorzien van kunstbeplanting toegevoegd. Deze groenaccenten zijn onderhoudsvriendelijk, maar zorgen ook voor een visueel aantrekkelijke en natuurlijke touch.

WijZijn Traverse Groep | Bergen op Zoom

WijZijn Traverse Groep is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn, werkzaam in zeven gemeentes in West-Brabant en Zeeland. Zij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. Mensen kunnen bij hen terecht voor hulp, informatie en advies. Daarnaast organiseert WijZijn activiteiten in een buurt en biedt welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen blijven wonen.