Spring naar content

B&S | Nederland

portfolio-b-s-van-den-corput-465

Over dit project

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.De uitdaging: Bij een groeiend bedrijf als B&S is het aantrekken van goed personeel van belang. Om te voorzien in een prettige werkomgeving die tevens de jonge doelgroep aanspreekt wilde B&S graag de inrichting upgraden.We hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen waarbij we tevens hebben gekeken naar een efficiëntieslag. Zo hebben we van één grote ruimte op de begane grond die niet benut werd vijf nieuwe vergaderruimten gecreëerd. De vergaderruimten zijn ingedeeld op basis van diverse thema’s die het internationale karakter van B&S benadrukken: Vernoemd naar landen waar zij zaken mee doen.

Over de kantoorinrichting van B&S

We hebben de kantine mogen herinrichten waarbij we tevens het dakterras hebben meegenomen. Zo staan er bijvoorbeeld picknicktafels die bestand zijn tegen alle seizoenen. De kantine heeft een industriële look & feel waarbij men zowel hoog- als laag kan zitten. De PVC vloer hebben we ontworpen en gelegd aan de hand van een vlakverdeling, zodat duidelijk is waar looppaden zijn ten opzichte van zitgedeelten en het uitgiftepunt voor eten&drinken.

Er is een geheel nieuwe representatieve directievleugel gecreëerd. Er staan kwalitatief hoogwaardige vergadertafels van het merk Seuren met de Palma stoelen van Offecct. De Spiro SG lampen komen goed tot zijn recht, net als de petite friture en octo lampen.

We hebben tijdens dit turn-key project samengewerkt met onze onderaannemers Asta ten behoeve van het plaatsen van (glas)wanden en met Certo voor de vloeren. In de directievleugel zijn echt houten vloeren gelegd en de bestaande houten vloeren zijn opgeschuurd en gelakt, wat het geheel een authentieke uitstraling geeft. De vloerkleden creëren in de directiekantoren een intieme sfeer.

Gedurende dit project hebben we nauw samengewerkt met B&S en hebben we een fijne relatie opgebouwd die we tot op de dag van vandaag erg waarderen.

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?

Van artikelen naar volledige projecten

Hier zijn we trots op

Vion Food Group

Vion Food Group | Tilburg

De uitdaging was om een nieuw pand voor de Vion Food Group in Tilburg om te vormen tot een hygiënische, multifunctionele werkplek met een stoere, industriële uitstraling, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer. De werkplek moest voorzien zijn van diverse vergader- en trainingsruimtes, evenals informele ontmoetingsplekken.
Evelo

Evelo | Zevenbergen

Evelo is een deskundig technisch installatiebedrijf gevestigd in Zevenbergen. De service en diensten die Evelo biedt zijn gericht op 3 pijlers: - Het realiseren van de aanleg en het onderhoud van verschillende loodgieterswerkzaamheden van sanitair tot dakbedekking; - Het leveren, installeren en onderhouden van duurzame klimaatinstallaties; - Het verhelpen van storingen in het elektriciteitsnetwerk.
Gemeente Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand | Kaatsheuvel

We zijn trots op het resultaat van dit project met de gemeente Loon op Zand, waarbij we hebben samengewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van een hybride kantoorconcept binnen Het Klavier te Kaatsheuvel.

Bij All Office Van den Corput streven we ernaar om flexibele, dienstverlenende en vernieuwende oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit project was daar geen uitzondering op. We hebben nauw samengewerkt met de gemeente om op doordachte plaatsen binnen het gemeentehuis diverse focus booths te plaatsen. Daarnaast hebben we een reserveringsapp geïmplementeerd, zodat medewerkers gemakkelijk een werkplek kunnen reserveren die past bij de aard van hun werkzaamheden.
De Nassau middelbare school

De Nassau | Breda

Met trots presenteren wij het inrichtingsproject voor middelbare school De Nassau in Breda. Als langdurige inrichtingspartner hebben we verschillende fases van het project uitgevoerd, waaronder de bibliotheek, kantoren, kantine en vergaderruimte. Een inrichtingsproject, waarbij het kleurgebruik werd afgestemd op de schoolidentiteit en logo.

Easyflex | Oosterhout

Easyflex biedt betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software gericht op processen in de flexbranche.De wens: Easyflex wilde afstappen van de huidige huisstijl kleuren paars en blauw aangezien dit nogal felle kleuren waren en het tijd was voor vernieuwing.In samenwerking met Sander van Sambeek van Oomen Architecten hebben we het interieur mogen verzorgen. Naar aanleiding van zijn input hebben we voor Easyflex een moodboard ontworpen met een geheel nieuwe stijl, namelijk Scandinavisch 2.0: fris, tijdloos en een natuurlijke uitstraling met een light industrial touch.

WijZijn Traverse Groep | Bergen op Zoom

WijZijn Traverse Groep is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn, werkzaam in zeven gemeentes in West-Brabant en Zeeland. Zij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. Mensen kunnen bij hen terecht voor hulp, informatie en advies. Daarnaast organiseert WijZijn activiteiten in een buurt en biedt welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen blijven wonen.

Concrete Valley | Bergen op Zoom

Concrete Valley is een creatieve en innovatieve productie-Hub in Nederland. Verschillende onderscheidende en vooruitstrevende bedrijven uit de industrie zijn hier gevestigd die samen de markt bedienen met innovatieve (beton) oplossingen voor de bouw en industrie.De uitdaging: Om een verouderde, traditionele bedrijfskantine om te toveren naar een multifunctionele bedrijfskantine met een stoere, industriële, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer waar men naast het houden van pauzes ook van de gelegenheid gebruik kan maken om informele gesprekken te houden.Deze uitdaging hebben we met beide handen aangegrepen en hiermee laten zien hoe wij een totaalconcept wegzetten. Eén van de vereiste was dat er plek moest zijn voor +/- 70 mensen. Door het inzetten van zowel hoog- als laagzitoplossingen hebben we de beschikbare ruimte volledig kunnen benutten.

Islamitische Basisschool El Feth | Bergen op Zoom

In nauwe samenwerking met de Islamitische basisschool El Feth hebben we een mooi project mogen realiseren. Dit project vertegenwoordigt een prachtig voorbeeld van onze toewijding aan kwalitatieve, creatieve en functionele inrichting.Samen met de schoolleiding en de projectcoördinator hebben we intensief nagedacht over hoe het nieuwbouwgedeelte van de school het beste kon worden ingericht om aan de specifieke behoeften en wensen van de school te voldoen. Dit creatieve proces resulteerde in zorgvuldig ontworpen 2D- en 3D-tekeningen, die de visie van de school voor de nieuwe ruimtes tot leven brachten.

JTG Trading B.V. | Dordrecht

Wat is er leuker dan terugkijken op mooie resultaten? Dat doen wij als All Office Van den Corput samen met onze relaties dan gelukkig ook geregeld.Door B&S group worden wij geregeld uitgedaagd met diverse inrichtingsvraagstukken. Een van de uitdagingen die we afgelopen tijd hebben gekregen is: een passende inrichting verzorgen voor hun dochteronderneming JTG Trading B.V..

Thermo Fisher Scientific | Breda

Thermo Fisher Scientific, een Amerikaanse multinational, biedt producten en oplossingen die klanten in staat stellen om van de wereld een meer gezonde, schone en veilige plaats te maken. Zij produceren en leveren analytische instrumenten, wetenschappelijke apparatuur, diensten en software-oplossingen voor zowel farma-, biotech- en klinische laboratoria als industriële-, forensische-, milieu-, overheids- en universiteitslaboratia over de hele wereld.Voor de vestiging in Breda hebben we naar eigen inzicht een vernieuwde ontvangstruimte mogen ontwerpen en realiseren volgens de corporate richtlijnen.