Spring naar content

De Nassau | Breda

De Nassau middelbare school

Inrichting middelbare school

Met trots presenteren wij het inrichtingsproject voor middelbare school De Nassau in Breda. Als langdurige inrichtingspartner hebben we verschillende fases van het project uitgevoerd, waaronder de bibliotheek, kantoren, kantine en vergaderruimte. Een inrichtingsproject, waarbij het kleurgebruik werd afgestemd op de schoolidentiteit en logo.

Realisatie bibliotheek, kantoren, kantines en vergaderruimtes

Met trots presenteren wij het inrichtingsproject dat we hebben mogen realiseren voor middelbare school De Nassau in Breda. Als leverancier van de printoplossingen binnen de school en al jarenlang de vertrouwde inrichtingspartner van De Nassau, hebben we verschillende fases van het project mogen uitvoeren, verspreid over meerdere jaren.

Onze betrokkenheid omvatte de inrichting van diverse belangrijke ruimtes binnen de school, waaronder de bibliotheek, kantoren, kantine en vergaderruimtes. In nauwe samenwerking met het team van De Nassau hebben we op maat gemaakte kasten, plantenbakken en meubelen inclusief alle benodigde accessoires geleverd.

Een bijzondere nadruk lag op het kleurgebruik, waarbij we ons hebben laten leiden door de identiteit van de school en de kleuren uit het logo. Dit resulteerde in een samenhangend en harmonieus ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook de unieke sfeer van De Nassau weerspiegelt.

Dit project is een prachtig voorbeeld van onze expertise en toewijding aan het creëren van inspirerende en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en identiteit van onze opdrachtgevers. We zijn vereerd dat we hebben kunnen bijdragen aan het verrijken van de leer- en werkomgeving van middelbare school De Nassau.

Inspiratie op doen voor jouw volgende project?
All Office Van den Corput

Interesse in een
offerte op maat?

Van artikelen naar volledige projecten

Hier zijn we trots op

Vermetten | Tilburg

Vermetten is een accountants- en adviesbureau met circa 200 professionals die zich met passie inzetten voor hun klanten. Het is een Brabantse onderneming met diverse vestigingen in Noord-Brabant. De werksfeer binnen Vermetten wordt beschreven als open en informeel.Voor het interieurontwerp van de vestiging in Tilburg is transparantie een belangrijke leidraad. Omdat deze vestiging is ontstaan na het samenvoegen van diverse locaties was het van belang dat bij de begane grond herkenbaarheid en warmte centraal staat. Bij de 1e en 2e etage is gebruik gemaakt van een natuurlijk en open karakter waardoor je transparantie creëert en daarmee de samenwerking tussen collega’s bevorderd.

HAP Amphia ziekenhuis | Breda

Huisartsenpost is onderdeel van het vernieuwde Amphia ziekenhuis in Breda. Zij hebben los van het ziekenhuis een eigen budget om te besteden aan het interieur voor de kantine, werkruimte en de restyling van de entree. De Spoedeisende hulp (SEH) en Huisartsenpost delen dezelfde ingang en ontvangstbalie. De uitdaging: Rust bewaken in deze hectische omgeving waar spoedgevallen de orde van de dag zijn. Daarnaast een prettige werkomgeving creëren waarin collega’s van verschillende afdelingen de focus kunnen houden op hun belangrijke werk.
Evelo

Evelo | Zevenbergen

Evelo is een deskundig technisch installatiebedrijf gevestigd in Zevenbergen. De service en diensten die Evelo biedt zijn gericht op 3 pijlers: - Het realiseren van de aanleg en het onderhoud van verschillende loodgieterswerkzaamheden van sanitair tot dakbedekking; - Het leveren, installeren en onderhouden van duurzame klimaatinstallaties; - Het verhelpen van storingen in het elektriciteitsnetwerk.

Sporthal De Werft | Kaatsheuvel

In nauwe samenwerking met Sporthal De Werft hebben we het restaurantgedeelte mogen inrichten. Ons doel was om een dynamische en gastvrije omgeving te creëren die aansluit bij de energieke sfeer van de sporthal.Meubilair: Om een comfortabele en veelzijdige ruimte te creëren, hebben we zorgvuldig geselecteerde tafels, stoelen en barkrukken geïntegreerd. Deze elementen zijn niet alleen functioneel door het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waarbij ze naadloos aansluiten bij het moderne design van het sportcomplex.Groenaccenten: Om een verfrissend en levendig element toe te voegen, hebben we plantenbakken voorzien van kunstbeplanting toegevoegd. Deze groenaccenten zijn onderhoudsvriendelijk, maar zorgen ook voor een visueel aantrekkelijke en natuurlijke touch.
Vion Food Group

Vion Food Group | Tilburg

De uitdaging was om een nieuw pand voor de Vion Food Group in Tilburg om te vormen tot een hygiënische, multifunctionele werkplek met een stoere, industriële uitstraling, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer. De werkplek moest voorzien zijn van diverse vergader- en trainingsruimtes, evenals informele ontmoetingsplekken.

Haribo | Breda

Met veel plezier hebben wij het kantoorpand van Haribo in Breda ingericht. De wens: Men voelt zich vrij en gemotiveerd in een kleurrijke omgeving.Bij het tot stand komen van het interieurconcept vormde doelgroep van Haribo, kinderen/jeugd, een inspiratiebron. Wij hebben ons gericht op het creëren van ‘the happy world of Haribo’ waar ook volwassenen zich in thuis voelen en waar productief gewerkt kan worden met focus op ontwikkeling en groei.
Gemeente Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand | Kaatsheuvel

We zijn trots op het resultaat van dit project met de gemeente Loon op Zand, waarbij we hebben samengewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van een hybride kantoorconcept binnen Het Klavier te Kaatsheuvel.

Bij All Office Van den Corput streven we ernaar om flexibele, dienstverlenende en vernieuwende oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit project was daar geen uitzondering op. We hebben nauw samengewerkt met de gemeente om op doordachte plaatsen binnen het gemeentehuis diverse focus booths te plaatsen. Daarnaast hebben we een reserveringsapp geïmplementeerd, zodat medewerkers gemakkelijk een werkplek kunnen reserveren die past bij de aard van hun werkzaamheden.

Concrete Valley | Bergen op Zoom

Concrete Valley is een creatieve en innovatieve productie-Hub in Nederland. Verschillende onderscheidende en vooruitstrevende bedrijven uit de industrie zijn hier gevestigd die samen de markt bedienen met innovatieve (beton) oplossingen voor de bouw en industrie.De uitdaging: Om een verouderde, traditionele bedrijfskantine om te toveren naar een multifunctionele bedrijfskantine met een stoere, industriële, maar tegelijkertijd ook een huiselijke sfeer waar men naast het houden van pauzes ook van de gelegenheid gebruik kan maken om informele gesprekken te houden.Deze uitdaging hebben we met beide handen aangegrepen en hiermee laten zien hoe wij een totaalconcept wegzetten. Eén van de vereiste was dat er plek moest zijn voor +/- 70 mensen. Door het inzetten van zowel hoog- als laagzitoplossingen hebben we de beschikbare ruimte volledig kunnen benutten.

Marokkaans consulaat | Nederland

De renovatie van misschien wel het mooiste consulaat van Europa is een resultaat van de samenwerking tussen All Office van den Corput en het Marokkaans Consulaat. De wens was duidelijk en de bezoekers moesten zich bij binnenkomst volledig wanen in de prachtige en karakteristieke Marokkaanse sferen.Het was een TurnKey-project waar het realiseren van volledig nieuw sanitair, (maatwerk)interieur tot aan de aanleg van de parkeerplaatsen centraal stond.

B&S – Fitnessruimte | Nederland

B&S is een internationaal opererende distributiepartner, gespecialiseerd in fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten. Van het leveren van voedingsmiddelen of accijnsgoederen tot het inrichten van een nieuw logistiek traject. “Mondiaal denken, lokaal zaken doen” kenmerkt B&S.Met hun unieke end-to-end benadering van het verbinden van de waardeketen van consumentengoederen stelt B&S groothandels, resellers en merkeigenaren in staat om op schaal te groeien met continue prestaties. B&S werkt samen met ‘s werelds premium consumentmerken in schoonheid, likeuren, persoonlijke verzorging, voedsel, gezondheid en consumentenelektronica om dagelijks miljoenen consumenten te bedienen die rechtstreeks of via de groothandel- en wederverkopers.